Træningstider i efterårsferien

Træningstiderne i efterårsferien (uge 42) er som følger:

Monholdet (tirsdag) og Børneholdet (mandag og onsdag) træner ikke.

Voksenholdet og Kampholdet træner ikke – men hold øje med eventuelle opslag i gruppen vedr. åben træning.

Teknikholdet træner.


17. oktober 2018 - Skrevet af Danny Bøgsted Poulsen

Scotland Open

Aalborg Taekwondo Klub – Soobak sendte fredag d. 31 august 5 taekwondo udøvere til teknikstævnet Scotland Open, som startede lørdag d. 1 september. Sascha Glerup, Oxana Del Carpio, Frederikke Johansen og Sebastian Prietzel stillede op i reconized Poomsae mens Jesper Jeppesen stillede op i Bigak og Freestyle.

Frederikke var første deltager på gulvet, og på trods af dette var hendes første teknikstævne, og tilmed i udlandet, gik hun flot og solidt på banen i den første poomsae. Da turen kom til anden poomsae kunne den manglende erfaring og presset ved at være i udlandet ses. Dette betød hun kort gik i stå på banen, mens hendes coach og de resterende danskere holdt vejret i spænding. Hendes træning slog dog ind, og hun gennemførte resten af poomsaen uden problemer. Frederikke sluttede med en flot 2. plads.

Herefter var det Sascha og Oxanas tur. Udover at være deres første udlandsstævne, skulle de ikke kun kæmpe mod de andre nationer, men også mod hinanden. De gik begge flot på banen, resulterende i en flot 2. plads til Sascha . Oxana sluttede med en flot 5. plads lige uden for en medaljeplacering.

For Sebastian, var dette også hans første teknik stævne, så ligesom med Frederikke, var det ukendt territorium. Sebastian fik ikke meget tid til, at varme op, da de på hans banen kom foran i tid, og han blev kaldt ind på banen næsten en time før den oprindelige plan. Han klarede det dog flot, hvilket resulterede i en flot 4 plads.

Den første disciplin Jesper deltog i var Bigak. Bigak er nyer poomsaes, der indeholder svære elementer i form af springspark. Her blev det til en flot 2. plads.

Omkring kl. 19:00 om aftenen blev det så tid til Freestyle, Jespers hoveddisciplin. Dette forløb ikke uden problemer, da musikken blev afbrudt 3 gange. Til trods for dette større pres holdt han sit fokus og fik en 1. plads.

De 5 Aalborgensere var en del af en større danske trup. Danmark havde ca. 30 udøvere til stævnet, og blev den 2. mest vindende nation.

En stor ros skal lyde til Aalborg teknikinstruktør Nikoline Frølich, som op til stævnet har givet udøverne ekstra fokus, så de kunne blive klar til det nu overståedestævne. Hun har hævet deres niveau markant. Sammenlagt frik Aalborg Taekwondo Klub i 1 guld,- 3 sølv,- og 1 bronze medalje.


7. september 2018 - Skrevet af Danny Bøgsted Poulsen

Træninger i Påsken

Vi har ændret træningsprogram i påsken ( uge 13 og mandag i uge 14).
– Mon holdet, børneholdet og kampholdet holder ferie.
– Voksenholdet: Der er åbent for selvtræning tirsdag, men ingen træning skærtorsdag.
– Teknikholdet træner som almindeligt


25. marts 2018 - Skrevet af Danny Bøgsted Poulsen

Vinterferie i uge 8

Hej alle,

Træningstiderne i vinterferien (uge 8 ) er som følger:

– Monholdet, Børneholdet og Kampholdet træner ikke,
– Teknikholdet træner mandag,
– Voksenholdet træner tirsdag, men holder fri torsdag,
– Freestyle træner fredag

Derudover anbefales det at holde øje på vores facebook-side – nogle instruktører tilbyder ekstratræninger udover ovenstående.

Vi ses i uge 9


20. februar 2018 - Skrevet af Danny Bøgsted Poulsen

Ordinær Generalforsamling

Klubben afholder ordinær generalforsamling den 17. februar klokken 10.00 i klubbens lokaler.

Den officielle indkaldelse er tilgængelig her: https://soobak.klub-modul.dk/cms/clubsoobak/ClubImages/Generalforsamling18/Generalforsamling.pdf


16. januar 2018 - Skrevet af Danny Bøgsted Poulsen

Kontaktoplysninger