Taekwondo succes ved Lomma Cup

I weekenden var Aalborg Taekwondo Klubs konkurrencehold taget til Sverige for at deltage ved Lomma Cup. Lomma Cup er et forholdsvist stort stævne med deltagelse fra det meste af Norden samt Tyskland. Her stillede fem udøvere fra den lokale taekwondo klub til start.

På stævnets første dag stillede Sascha Glerup op i gruppen ’rødbælter 15-17 år’. Efter en flot præsentation gjorde Sascha rent bord og tog førstepladsen i en ellers stærkt besat gruppe.

På andendagen var de resterende udøvere på gulvet. Første gruppe var ’sortbælter 18-29 år’, hvori både Amanda Niess og Nikoline Frølich stillede op. Denne gruppe var en af stævnets absolut sværeste grupper, med to deltagere, som netop er kommet hjem fra EM, heriblandt den lokale Nikoline. Begge udøvere fra Aalborg klarede sig godt på banen, og Nikoline ender med at vinde gruppen, og Amanda ender desværre udenfor medaljerækken til trods for en god præsentation. 

I gruppen ’rødbælter 30-39 år’ fik Anders Hesselager sin stævnedebut, og kunne tage en bronze-pokal med hjem på baggrund af hans rigtig flotte præsentation med nogle få fejl. 

Sidste deltager fra Aalborg var Frederikke Johansen, som stillede op i gruppen ’rødbælter 18-29 år’. Frederikke klarede sig også godt, uden store fejl og fik sig kæmpet til en flot bronze.

Nikoline Frølich, som også er klubbens konkurrencetræner, er yderst tilfreds med weekendens præsentationer, og ser frem til flere stævner med de lokale udøvere. Alt i alt blev det til to guld og to bronze til Aalborg, samt en god stævneoplevelse for udøverne.

Udgivet i Stævner.