Syv medaljer ved årets første stævne

Forårets stævnesæson blev i weekenden skudt af for Aalborg Taekwondo Klubs teknikhold ved talent cup i Munkebo. De otte udøvere fra Aalborg hentede i alt hele syv medaljer, heraf tre guld, to sølv og to bronze. I gruppen for rødbælter 18-30 år deltog Sascha Glerup og Frederikke Johansen. Sascha er netop rykket op i denne aldersgruppe, men dette var intet problem for hende, da hun med meget flot præsentation vinder gruppen, stærkt efterfulgt af Frederikke på andenpladsen. Sasha og Frederikke deltog også i pair-disciplinen for rødbælter, hvor man går serier synkront. Her bliver det også en sikker sejr for Aalborg-pigerne. Aalborgs tredje guldmedalje gik til Magnus Kirkfeldt i gruppen blåbælter 18-30 år, til trods for at dette var hans debut-stævne.

I den individuelle kategori for sortbælter stillede Mathias Stoltze op i herregruppen, og Amanda Niess og Victoria Holm i damegruppen. Mathias hentede en flot sølvmedalje, kun slået af en landsholdsudøver fra Islev. Amanda endte på en 5. plads, men udviste klare forbedringer siden sidste stævne. Dette stævne var også debutstævne for Victoria, som endte på en 7. plads. Amanda og Victoria stillede også op i team-kategorien sammen med Anna Sofie Sort Larsen fra klubben. Dette var pigernes team-debut, og de hentede en flot bronzemedalje. Anna stillede desuden op i pair-kategorien med Mathias. Her vinder de også en bronzemedalje.

Sidste udøver fra Aalborg var Matin Frimann. Han stillede op i gruppen for rødbælter 15-17 år. Her udviste
han stor forbedring siden sidste stævne i november, og endte lige uden for medaljerækken på en 4. plads.
Alt i alt flot indsats fra alle udøvere, lige fra debutanter til de rutinerede udøvere.

Udgivet i Stævner.