DTaF Sommerlejr

06 juli 2019  -  12 juli 2019

Sommerlejren nærmer sig, og vi håber, at I vil deltage uanset alder og niveau. Denne gang afholdes lejren i Ry fra d. 5-12. juli (uge 28). Træningen varetages af udvalgte instruktører, der underviser i alt lige fra grundtræning, konkurrencetræning (kamp & teknik) samt specialtræninger (selvforsvar, våben, show m.m.). Det er selfølgelig valgfrit, hvilke og hvor mange træninger, man vil deltage i.

Vi bor i eget medbragt telt eller campingvogn, og det er en super hyggelig oplevelse for hele familien – børn, unge, voksne og gamle. Lejren er både for dem, der dyrker Taekwondo, og dem der ikke gør! Der vil også være arrangementer for både børn og voksne, som ikke er taekwondo relateret, såsom fodboldturneringer, holdtræninger og særlige børnearrangementer i løbet af ugen. Der er aktiviteter for ALLE, uanset alder, og om man er taekwondo-udøver eller ej.

Læs alle nuværende informationer om lejren her: Sommerlejr2019

Aalborg Taekwondoklub vil som altid deltage på den årlige sommerlejr med eget fællestelt. Traditionen tro køber vi selv ind, laver mad og rydder op som én stor familie. Dertil har klubbens to frivillige, Jesper Kristensen og Stefan Mark Jensen, tilbudt at være lejrchefer. 

Hvis I vil læse mere omkring lejeren, så tag et kig på følgende link: https://www.taekwondo-summercamp.dk/

Du kan stadig nå at tilmelde dig på Klubmodul

 

Kategori:  Events

Vend tilbage til events

Udgivet i Events.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *